Bieren van de tap

Grolsch Kornuit  |  22/25/50cl      5%      € 2,50 / 2,80 / 5,50

Grolsch Kornuit is voor de nieuwe generatie bierdrinkers welke hun eigen koers durven te varen. Kornuiten denken niet in grenzen, maar in mogelijkheden.
http://www.grolsch.nl

Peroni Nastro Azziuri  |  25cl      4,4%      €3,20

Birra Peroni – Nastro Azzurro, wat blauw lint betekent, is een blond pils met een scherp hoppig aroma. In de smaak hop met een moutige achtergrond, welke een sensationele frisheid oplevert.

http://www.peroniitaly.com

Weihen Stephaner  Hefe Weisse  50cl      5,4%      € 5,50

De moeder aller weizen, van de oudste brouwerij ter wereld.

Aroma’s van banaan en tropisch fruit liggen op de loer
http://www.weihenstephaner.de

Grimbergen Cuvee Blanche  25cl      6,0%      € 3.80

Grimbergen Cuvee Blanche is een authentiek bier, waarin zowel het karakter van abdijbier als de frisheid van witbier zijn verenigd. Grimbergen Cuvee Blanche is fruitig van smaak, licht troebel en heeft een zacht romige schuimkraag.
http://www.grimbergenbeer.com

 Grimbergen Dubbel  25cl      6,5%      €4,00

De mengeling van verschillende moutsoorten geeft Grimbergen Dubbel deze typische dieprode “Bourgogne” kleur.
Grimbergen Dubbel is een zoet-bitter bier met veel volheid en toetsen van karamel. Het is een heel rijk bier met dubbele gisting

www.grimbergenbeer.com

Hesp Blond  25cl      6,3%      €4,00

De grondstoffen van uitstekende kwaliteit vormen de rijkdom van dit hoge gistingsbier, dat zich kenmerkt door zijn blonde kleur

Hesp Blond is licht fruitig en evenwichtig zoet-bitter. Door zijn uitgesproken volronde smaak wordt dit bier gezien als doordrinkbaar blond bier

Edge Voila Blond  25cl     5,6%      € 5,00

Prachtig blond bier van de Edge Brewing in Barcelona, delicate kruidige smaak met tonen van zacht fruit.

http://www.edgebrewing.com

Filou Begian ale 33cl      8%      € 4,00

Helder goud met een witte kop . Aroma van Belgische gist , lichte kruiden en karamel. Smaak is meer dan matig zoet en matig bitter .
Medium bodied met lichte koolzuur.
http://www.vanhonsebrouck.be

Septem 8th day IPA      7%      € 4,50

Septem 8th day India Pale Ale. Veel US hoppen (Mosaic, Citra en Simcoe), heerlijk fruitig en enorm veel smaak
http://www.degroenegriek.nl

SchuppenBoer Tripel 8.5% € 5,50

Een blond volmondig bier, fruitig aroma door toevoeging van koriander en het gebruik van cascade als aromahop

licht bittere en kruidige afdronk

Lowlander IPA 6% €4,50

Het bier heeft een hoppige, bittere smaak.

Deze India Pale Ale bevat Aziatische witte thee, wat zorgt voor een licht zoete afdronk.

 

http://www.lowlander-beer.com

Meantime Indian Pale Ale      7.4%     €4,50

Het bier India Pale Ale van brouwerij Meantime is een mooi bier uit Groot Brittannie. Het bier valt onder het type IPA met een alcoholpercentage van 7,5% is het bier redelijk zwaar. Geniet ervan!

Meantime Yakima Red Ale  4.1%  €4,00

Heerlijk bier voor op het terras. Door zijn bittertje lijkt het alsof de bier zwaar in de alcohol zit. Maar het tegendeel is waar. Iets meer dan 4%, waardoor het makkelijk door drinkbaar is. Dit  bier is verrassend lekker

https://www.meantimebrewering.com

Maneblusser  6.5% € 3,50

Maneblusser is het lichtblonde Mechels stadsbier dat wordt gebrouwen voor alle Maneblussers ter wereld: zij die houden van gezelligheid, feest en lekker bier. Brouwerij Het Anker lanceerde dit voorjaar haar nieuwe versie: de Maneblusser Lente, een goudgeeld pareltje van 6,5%.

Dit lichtblonde bier wordt gebrouwen op basis van pilsmout, tarwemout, haver en rogge. Het werd gekruid met klassiekers als koriander, komijn en curaçao. Het resultaat? Tegelijk verfrissend en karaktervol. Net zoals de lente smaakt het zachtzoet, fruitig en heerlijk bloemig. Ideaal om van te genieten in de lentezon!

Gouwe Loemelaer Tripel 9% € 4,50

Is een tripel. Een hoog gistend bier, ambachtelijk gebrouwen met fruitige, citrusachtige hoppen als Amarillo en Saaz. De gist zorgt voor de frisse, fruitige, alcoholische toets van 9%. Bier wat koel bewaard dient te worden en met verstand gedronken! Deze gouwe wordt in grotere volumes gebrouwen bij Brouwerij Anders in Halen

 

http://www.brouwerij-amai,be

Belgian Coast  Ipa 25 cl    7,5%    €4,50

De St-Feuillien Belgian Coast is een lichte IPA. Zijn kleur is donker goudgeel met subtiele oranjeachtige nuances. Zijn schuim is wit en stevig. De Belgian Coast IPA biedt een onvergelijkbaar palet aan aroma’s. Het belangrijkste aroma komt van hop in al zijn vormen. Hij wordt gekenmerkt door een complex karakter, zowel fruitig als citrus, bloemig en kruidig of lichtjes harsachtig. De bitterheid is hoog, qua intensiteit en diversiteit. De Belgian Coast IPA is een perfect huwelijk van twee brouwtradities om een bier te verkrijgen dat de intensiteit en bitterheid van een Amerikaanse IPA combineert met lichtheid en evenwicht. 7 Belgische en Amerikaanse hopsoorten werden geselecteerd : Brewer’s Gold, Magnum, Fuggles, Northern Brewer, Mosaic, Citra en Cascade.

http://www.st-feuillien.com

Bleke Nelis Pale Ale  25 cl     5,5%     € 4,50

Een American pale ale, lekker fruitig gehopt en goed doordrinkbaar.

http://www.brouwerijhoop.nl

Lupulus wit   4,5%      € 4,50

Brouwerij Les 3 Fourquets uit Beglië is er in geslaagd een heerlijk witbier te maken met een aroma van zoet, tarwe en zacht kruidig.

Curtius Blond 25cl      7%      €4,50

Curtius is een blond bier, gebrouwen met hoogwaardige producten van de beste kwaliteit.De unieke smaak is het resultaat van verschillende gistingsmomenten gedurende vele maanden. Een bezoek waardig Brasserie C te Luik.

http://www.lacurtius.com

Lucky Hop  IPA 4,4%    € 3,80

Citroengele kleur met een goede kraag. Fruitige geur, zoetig en kruiden.

http://www.meantimebrewing.com

Weizen Ipa  9%  25cl    €4,50

Deze weizen is gebrouwen met een royaal aantal verschillende hopsoorten. Het is een troebel tarwebier, verrassend gebrouwen met een combinatie van weizen en Indian Pale Ale.

http://www.grolsch.nl

Lucky Jack  American Pale Ale 4,7%  € 4,50

Gebrouwen door de Lervig Brewing uit Noorwegen. Amarillo, Chinook en Citra domineren de aroma en geur, ofschoon het 45 IBU heeft valt de bitterheid mee.

 

http://www.lervig.no

Karmeliet Tripel  25cl    8%   € 5,50

Tripel Karmeliet wordt nog steeds gebrouwen volgens een authentiek bierrecept uit 1679, afkomstig van het oude Dendermondse Karmelietenklooster. Dit meer dan 300 jaar oude bierrecept beschrijft het gebruik van de 3 graansoorten: tarwe, haver en gerst.

http://www.bestbelgianspecialbeers.be

Saison 1858    6,4%    €4,50

Een ongefilterd blond bier met een tarwesmaakje en flinke bitterheid.

http://www.bocq.be

Tripel Kanunnik  25cl   8%  € 3,90

Tripel Kanunnik is een 4-granenbier gebrouwen naar origineel Wilderens kanunnik-recept.
Een zachte en kruidige tripel met hergisting op fles en een milde afdronk door het gebruik van fijne & edele hopsoorten.
In dit bier werd naast gerst, tarwe en haver uitzonderlijk ook rogge toegevoegd, wat deze Tripel een typisch karakter geeft.

Het eerder klassieke Tripelglas verbergt twee geheime boodschappen…

http://www.brouwerijwilderen.be

Meantime IPA  25cl   7,4%  € 4,00

Meantime IPA (7,4%) is een is een mistig, oranjekleurige IPA met stabiele schuimkraag. De geur van citrus, gras, mout en karamel komt je tegemoet. De smaak is een mix van de bittere hoppen en het zoetige mout. De droge, bittere afdronk maken het bier mooi af.

https://www.meantimebrewing.com/

Krijtje saison  25cl   5,8%  € 4,50

Krijtje is een Franse saison gekenmerkt door zijn gistprofiel.lichtkruidig met een zacht mondgevoel.Gebrouwen door de Twee Knaapjes uit Badhoevedorp.

http://www.brouwerijdetweeknaapjes.com

 

 

 

Zware Hesp dubbel donker bier  25cl  8%  € 4,50

In samenwerking met Brouwerij Anders uit België heeft Café Hesp dit zware bier gebrouwen. Mooie bitterheid, karamel met een beetje alcohol, toetsen van noot, honing en hout..

http://www.cafehesp.nl