Diner ( Van 17:00 tot 22:00 )

Bittergarnituur

Bitterballen (6 stuks) | €  5,00

Kaasstengels (6 stuks) | €  5,50

Loempia’s  (8 stuks) | €  4,50

Chicken wings (6 stuks)| €  5,00

Calamares (10 stuks)| €  6,50

Gemengd   (16 stuks)| €  14,00

Gemengd (24 stuks)| €  21,50

Gemengd (36 stuks)| €  27,50

Mini satés (9 stuks)| €  12,50

Nachos supreme met jalapenos en cheddar| €  8,50

Jonge kaas (Bordje) | €  5,00

Oude kaas (Bordje) | €  5,50

Ossenworst (Bordje) | €  5,50

Leverworst (Bordje) | €  5,00

Olijven (Schaaltje) | €  3,50

Gemengd koud bittergarnituur | €  15,50

Kaasplateau (Plankje) | €  10,50

Worstplankje (Plankje )| €  9,50

Worst en kaas plankje (Plankje) | €  14,50

Diner 1700 t/m 2200

Voorgerechten

Verse Tomatensoep met pesto en room. | € 5,50

Verse huisgemaakte uiensoep  afgeblust met donker bier | € 5,50

Charcuterie van wildpaté en droge worst | € 11,50

Carpaccio van rund met pesto,rucola en pijnboompitten | €  10,50

Salade van gerookte eend met Gieser wildeman stoofpeer en balsamicostroop | € 10,50

Huisgemaakte kroketjes van geitenkaas met cranberry-compote  | € 9,00

Brouwbrood plank met aioli | € 4,50

Gamba’s uit de oven, bereidt met verse knoflook | € 11,50

 

Hoofdgerechten

Burgers USA black Angus Beef

Classic,ui, spek, cocktailsausen frites | € 15,00

Cheese,ui, spek, cheddarkaas en smokeysaus | € 15,50

IPA, ipa uien, ipa spek en cheddarkaas | € 16,50

Lumberjack, twee burgers, cheddarkaas, gruyere, uien, tomaat en buttered pickles | € 19,50

Kippendijen saté (200 gram) met atjar, kroepoek, pindasaus, frites en salade. | € 15,50

Varkenskophaas (200 gram) met atjar, kroepoek, pindasaus, frites en salade. | € 15,50

North-dakota rib-eye met seizoensgroenten en huisgemaakte frites | € 20,50

Coquelette gegaard in tripelbier met seizoensgroenten en huisgemaakte frites | € 19,50

Vega van de dag | dagprijs

Spareribs gemarineerd in dubbelbier met BBQ-saus en huisgemaakte frites | € 17,50

 

Maaltijd Salades

Taco salade met steak, bonen, cheddar kaas en appel | € 14,50

Gerookte eendenborst met gieser wildeman stoofpeer en balsamicostroop | € 14,50

Warme geitenkaas met cranberry-compote noten en appel | € 14,50

 

Desserts

Huisgemaakte appeltaart | € 5,50
(extra slagroom 0,50)

Gieser Wildeman stoofpeer met een bolletje kaneelijs en slagroom | € 6,50

Crema Catalana van bokbier | € 6,50